EUROSONG DK

DR raser: hvor er vores snevejr?

Der er ikke rigtig gang i det danske snevejr

Minerne var ganske dystre, da den danske delegation mødte pressen efter Danmarks 2. lydprøve fredag eftermiddag. De ønskede ændringer er ikke sket på det danske bidrag, siden Rasmussen for tre dage siden var på scenen for første gang.

 

DR: Det er op ad bakke!

Der er nemlig stadig problemer med den afsluttende part af "Higher Ground", hvor Rasmussen desværre synger i hyggeligt Disney-præget julesne - i stedet for den tilsigtede, mere brutale snestorm.

 

Det er tekniske vanskeligheder, der pt. står i vejen for de visuelle ønsker fra den danske delegations side. Herunder får du interview med director Mads Enggaard, der forklarer de tekniske udfordringer. Arrangørerne i EBU er heldigvis enige med de danske ønsker - og vil gøre alt for at løse problemerne frem til næste uges generalprøver, lover de.

 

Sikker på finaleplads

Derudover skal det dog retfærdigvis nævnes, at de danske udfordringer ikke er kritiske. I det store billede leverer Rasmussen en flot indsats rent vokalt, og de fleste fans og journalister i pressecenteret er stadig ganske enige om, at vi også ser de danske vikinger ved lørdagens finale.

Mads Enggaard

Director, Danmarks Radio

Danmark

2. lydprøve

Danmark

Galleri

 

Dagens lydprøver

4. maj