EUROSONG DK

Danske vikinger indtager Lissabon

Danske drenge ved pressekonferencen

Foto: Frank Holm

Så blev det dansker-dag i Lissabon! For alle danske fans var tirsdag eftermiddag særlig interessant. Danmarks sejeste viking Rasmussen indtog nemlig scenen sammen med sit nye backingkor for at afvikle første lydprøve.

 

Kort fortalt: Det var en kompentent første prøve for Danmark - med plads til små forbedringer, som ikke er altafgørende for den samlede oplevelse af "Higher Ground". Dybest set genbruger man lys og rekvisitter fra Aalborg, så for danske seere vil der ikke være overraskelser i næste uge ved 2. semifinale. Nyt er samspillet med de fire nye backingsangere - hvilket falder overraskende naturligt ind i det oprindelige lydbillede.

 

DR: Mere snestorm!

Udfordringen ligger i "snevejret", som den danske delegation ikke var helt tilfreds med i dag. Danmarks Radio har medbragt sit eget "snevejr", som testes på fredag ved næste lydprøve - for at give en mere stormende effekt, som vi oplevede i Aalborg.

 

Herunder får du interview med Rasmussen - umiddelbart efter dagens anstrengelser. Få også indtryk fra den danske pressekonference - og klip fra selve prøven i arenaen.

Rasmussen

Interview efter 1. lydprøve

Danmark

Pressekonference

Danmark

1. lydprøve

Danmark

Galleri

 

Dagens lydprøver

1. maj