EUROSONG DK

Følelserne ude på det nye tøj

Anja ved 1. lydprøve

Danske fans kan (indtil videre) ånde lettet op: Anja gav den fuld skrue og leverede en suveræn vokal præstation, da Danmark tirsdag eftermiddag afviklede den 1. lydprøve på scenen i International Exhibition Center.

 

Der er simpelthen ikke en finger at sætte på stemmerne - også de fem kormedlemmer harmonerer flot med Anjas kraftfulde vokal. Rent visuelt satses der primært på farverne blå/sort/guld, mens der så sandelig også er plads i budgettet til et fyrværkeri med guldregn a lá Emmelie de Forests fra 2013.

 

Det helt store samtalemne blandt udenlandske fans og journalister er dog Anjas nye outfit, hvor den klassiske røde kjole er byttet ud med en farverig buksedragt - et klart signal om at Danmark søger et mere moderne og "ungt" udtryk i forhold til Herning. Anja gav udtryk for, at der er flere kjoler med i kufferten, men alt tyder på, at dagens outfit også bliver dét, vi får lov til at opleve næste torsdag ved 2. semifinale.

 

Herunder får du Anjas reaktion umiddelbart efter sin lydprøve, hvor vi fangede den danske deltager. Få også indtryk fra pressekonferencen og selve optrædenen fra scenen. Næste lydprøve for Danmark finder sted på lørdag d. 6. maj om formiddagen.

Eurosong DK på hårdt arbejde i pressecenteret