EUROSONG DK

Johannes & Annette drager mod nord

Johannes Nymark og Annette Heick bliver atter værter for DMGP

Der er lagt op til en gigantisk folkefest to lørdage i træk i Aalborg til næste år. DR har nemlig indgået en aftale med Aalborg Kongres & Center om, at Gigantium skal lægge hus til, når DR1 sender Dansk Melodi Grand Prix 2018 lørdag den 10. februar og ugen efter børnenes MGP, lørdag den 17. februar.

 

På et pressemøde i Aalborg Kongres & Kultur Center i dag blev det endvidere afsløret, at Annette Heick og Johannes Nymark endnu en gang er værter ved Dansk Melodi Grand Prix 2018:

 

"Jeg er simpelthen så glad for, at Annette og Johannes har sagt ja til at være værter igen. Annette og Johannes har en fælles passion og kærlighed for Melodi Grand Prix, og deres kemi er helt uovertruffen. De var fantastiske sidste gang, og det bliver en kæmpe fornøjelse at se dem sammen på scenen igen - i Gigantium. Gigantium er det perfekte sted at holde Dansk Melodi Grand Prix og MGP. Vi har haft nogle fantastiske Grand Prix'er i Aalborg. Og jeg ved, at de virkelig formår at holde en fest og få det maksimale ud af, at showene kommer til byen", siger en begejstret underholdningschef i DR, Jan Lagermand Lundme."

Det er syvende gang, at den nordjyske hovedstad er vært for Dansk Melodi Grand Prix. Og ligesom seneste gang - til Dansk Melodi Grand Prix 2015 - foregår det altså i byens store koncert- og sportsarena Gigantium, hvor der er plads til op mod 8500 publikummer.

 

Det er kun godt halvanden måned siden, at Gigantium fik alvorlige skader som følge af en voldsom brand, men lokale kræfter har på rekordtid atter gjort hallen kampdygtig til både sport og koncerter.

 

Billetsalget til DMGP 2018 forventes at starte engang i efteråret. Interesserede komponister kan indsende bidrag helt frem til d. 15. september.

Gigantium i brand

Værterne indleder DMGP 2017

Kilde: DR Presse

Johannes & Annette evaluerer deres indsats