EUROSONG DK

Look Away - for Finland!

Darude for Finland

At Darude bliver Finlands repræsentant i Tel Aviv er ingen nyhed, for YLE annoncerede deres valg af artist allerede i januar måned. Til gengæld blev det lørdag afsløret, hvilken sang, som finnerne deltager med i Israel. Blandt tre mulige bidrag var der ingen tvivl: "Look Away" modtog topkarakterer fra både tv-seerne og den internationale jury - heriblandt danske Emmelie de Forest.


Vokal hjælp af Sebastian Rejman

Som en ægte DJ står Darude lidt i baggrunden, mens den vokale indsats i stedet leveres af Sebastian Rejman. Trods det lidt tysk klingende navn er Rejman skam fra Finland. Han er sanger, skuespiller og tv-vært - og har også tidligere hjulpet på Darudes projekter. Han har været med til at skrive vindersangen "Look Away" - sammen med Darude.


Monsterhit med "Sandstorm"

DJ Darude er egentlig født Ville Virtanen. Han begyndte sin karriere som DJ tilbage i 1995, hvor han fire år senere scorede sig et decideret monsterhit med dance-tracket "Sandstorm", som gik nummer 1 på alverdens clubhitlister. Det er stadig denne ene sang, der "klæber" til hans navn, men nu håber finnerne altså, at "Look Away" bliver det nye stjerneskud på den europæiske hit-himmel.


Finland deltager i 1. semifinale ved ESC 2019.

Titel

Jury

SMS

Total

Placering

Release Me

70

19

89

3

Superman

74

73

147

2

Look Away

96

148

244

1


Finland 2019


Video:

Artist: Darude

Titel: Look Away

Musik & tekst: Sebastian Rejman og Ville Virtanen