EUROSONG DK

Søster-power i Tyskland

Søstrene for Tyskland

Det blev dobbelt op for Thomas Stengaard fredag aften, da Tyskland fandt sin repræsentant til Tel Aviv. Duoen S!sters vandt nemlig med "Sister" - bl.a. skrevet af danske Stengaard, som jo også vandt sidste med Michael Schulte. Dermed er der dansk med for Tyskland for andet år i træk.


Med på et wildcard

De to søstre Laurita og Carlotta Truman var egentlig ikke udtaget i første omgang, da de oprindelige seks deltagere i  blev annonceret sidste år. Først sidenhen kom de med på et wildcard, og det viste sig altså at være en god idé. Denne aften fik de nemlig topkarakterer hos både den internationale jury og tv-seerne. En gruppe på 100 Eurovision-fans havde Aly Ryan som favorit.


Tysk Grand Prix-optur

Årets tyske finale "Unser Lied für Israel" blev sendt direkte fra Berlin . De syv udvalgte sange var blevet udvalgt blandt 965 mulige, da NDR sidste efterår indbød alle sangskrivere til at indsende deres materiale. I det hele taget oplever Tyskland en sjælden Grand Prix-opblomstring, hvor Michael Schulte gav landet en flot 4. plads i Lissabon. Nu er det så op til S!sters at fortsætte den gode stime i Tel Aviv. Tyskland er som bekendt en del af BIG5 og er derfor direkte klar til finalen.

Kunstner

Titel

Jury

Jury

SMS

Total

01. Gregor Hägele

Let Me Go

4

5

5

14

02. Aly Ryan

Wear Your Love

6

12

7

25

03. Makeda

The Day I Loved You...

10

10

6

26

04. BB Thomaz

Demons

5

4

4

13

05. Lilly Among Clouds

Surprise

7

8

10

25

06. Linus Bruhn

Our City

8

7

8

23

07. S!sters

Sister

12

6

12

30


Tyskland 2019


Video:

Artist: S!sters

Titel: Sister

Musik & tekst: Laurell Barker, Marine Kaltenbacher, Tom Oehler, Thomas Stengaard