EUROSONG DK

Ups: Spotify afslører wildcards!

Wildcards er afsløret

Det der skulle have været en overraskelse til næste uge, bliver det næppe. Danmarks Radio afslørede fredag eftermiddag de tre sange i semifinalen, der havde fået flest stemmer og annoncerede samtidigt, at de to wildcards ville blive afsløret sammen med de direkte finalister d. 31. januar. Så længe behøver vi dog ikke at vente. Et kig på Spotify-listen viser nemlig, at der ikke længere står "semifinalister" ud for de sange, som vi får lov til at opleve i Royal Arena.


Wildcards til Emil og Jamie Talbot

Dermed er der efter alt at dømme wildcards til Emils "Ville ønske jeg havde kendt dig" og Jamie Talbots "Bye Bye Heaven". Det betyder samtidig farvel og tak til Nick Jones, SamSara, Søren Okholm og Mielou. Det skal understreges, at Danmarks Radio endnu ikke har reageret på historien, og at resultatet derfor stadig er uofficielt. Men alt tyder altså på, at Spotify endnu engang har overhalet arrangøren. For to år siden blev samtlige sange fx afsløret hos tjenesten, inden at DR havde fået indkaldt til pressemøde.

Status for semifinalen:

Kunstner

Titel

Status

Jamie Talbot

Bye Bye Heaven

Wildcard

Kenny Duerlund

Forget It All

Direkte finalist

Nick Jones

2AM

Elimineret

SamSara

For You

Elimineret

Søren Okholm

Impossible Dreamers

Elimineret

Ben & Tan

YES

Direkte finalist

Emil

Ville ønske jeg havde...

Wildcard

Sander Sanchez

Screens

Direkte finalist

Mielou

We Could Be So Beautiful

ElimineretDansk Melodi Grand Prix 2020 facts:


afvikles i Royal Arena i København
Lørdag d. 7. marts


Værter:

Hella Joof & Rasmus Bjerg


Ti sange deltager i finalen.


Forinden vil 9 sange deltage i en radio-semifinale på P3 og P4 - fordelt i tre regionale områder, hvor én sang i hvert område kvalificerer sig til finalen. En jury udvælger yderligere to sange fra dette felt, mens Danmarks Radio internt vælger de sidste fem. 


Vinderen i finalen d. 7. marts findes via jury- og seerafstemning og skal repræsentere Danmark ved Eurovision Song Contest 2020 i Rotterdam i maj.


Hella Joof og Rasmus Bjerg er årets værter